Workflow automatiseringsløsninger

Optimer interne processer, øg produktiviteten eller forfin jeres kundeservice via vores kundetilpassede workflow automatiseringsløsninger.

ITX tilbyder vores kunder hjælp til procesoptimering via skræddersyede workflow automatiseringsløsninger som stand-alone eller integreret med jeres eksisterende platforme. Vi anvender iterative processer til sammen med jer at identificere manuelle processer, som kan effektiviseres i en automatiseret workflowløsning. Om løsningen ender med at være et script eller en komplet applikation bygget til multiple platforme, afhænger af den specifikke opgave og jeres ønsker.

Vores største styrke er at forstå det unikke i netop jeres forretningsområde og derfra designe workflow automatiseringssløsninger under hensyntagen til jeres særlige krav. Under udviklingsprocessen tilstræber vi at optimere mulighederne i jeres kommende workflow automatiseringsløsning gennem integration, udvikling og tilpasning af funktionalitet. Det betyder at vi ofte fortsætter samarbejdet med vores kunder omkring videreudvikling af løsningen.

Vores professionelle team har omfattende erfaring fra bl.a. den offentlige sektor, logistik, produktion, uddannelsessektoren samt finanssektoren.