Få en god start på Serviceautomatisering

”Think Big, Start Small, Fail Fast, Scale Soon”

 

Serviceautomatisering er en iterativ proces og bør gribes an i henhold til ovenstående mantra.

Think Big

Tænk stort når I definerer de langsigtede visioner og strategier for jeres proces med Serviceautomatisering. Serviceautomatisering er en strategisk beslutning som ikke bør begrænses af detaljesyn i den indledende proces. Det handler ikke blot om it-processer. Lad jer på strategisk niveau inspirere til hvilke interaktive workflows, I vil tilbyde i en Self Service Portal. Tillad jer selv at drømme og definere store mål.

Start small

I starten af processen handler det om at plukke de lavest hængende frugter for at sikre en hurtig ROI. Typisk vil vi starte med en top 5-10 over jeres mest hyppige HelpDesk sager, og på den baggrund udarbejde en business case. Derved kan I komme hurtigt i gang, og oftest vil jeres samlede investering allerede være tjent hjem flere gange via ressource- og tidsbesparelser. Herefter kan vi sammen fokusere på de yderligere områder, hvor det giver mest mening for netop jeres forretning, og dermed nærme os jeres strategiske målsætninger.

Fail fast

Med Serviceautomatisering kan I tillade jer at skubbe ting til side som ikke fungerer. Fokuser hele tiden på de lavthængende frugter. Serviceautomatisering skal ikke opfinde noget nyt, men derimod facilitere effektivisering af arbejdsgange. Det giver derfor kun mening at automatisere såfremt resultatet er en mærkbar forbedring.

Scale Soon.

Når en service er automatiseret og fungerer, skal den gøres tilgængelig for de relevante brugere så hurtigt som muligt, så I mærker effekten med det samme. 

Vi vil gerne udfordres

<p>Vi vil gerne <strong>udfordres</strong></p>

Thomas Bøge Nielsen er ekspert indenfor Serviceautomatisering. 

Vi tør godt satse to flasker god 
rødvin på, at vi kan identificere en god business case hos jer.

Udfyld her, og vi kontakter dig for at høre mere om udfordringen!
Slå javascript til i din browser for at bruge denne funktion