Automatiser jeres workflows

“The bottom line is that automation lowers the risk of human error
 and adds some intelligence to the enterprise system.”

Stephen Elliot

 

I enhver organisation eksisterer der et antal forretningsprocesser, som jævnligt gentages og kan være mere eller mindre formaliserede i forretningen. Hvis en forretningsproces kan formaliseres, giver det mening at overveje om processen med fordel kan tilbydes som en automatiseret service, fordi:

  • Automatisering sparer jeres forretning tid og penge
  • Automatisering sikrer at tingene bliver gjort rigtigt og ens hver gang
  • Automatisering gør jer uafhængige af enkelte nøglepersoner

Forretningsprocesser kan deles op i to kategorier:

Automatiserede processer bygger på kommunikation mellem applikationer baseret på et fastsat sæt af regler.

Interaktive processer afhænger af at mennesker igangsætter og driver processen, samt at de træffer de nødvendige beslutninger i løbet af processen.

I kan få øjeblikkeligt afkast af Serviceautomatisering ved at starte med at automatisere de hyppigst forekommende it-processer i jeres forretning. Et godt sted at starte med serviceautomatisering er at vælge de 5-10 hyppigste tickets i HelpDesk, og tilbyde dem som en automatiseret service via medarbejderens Self Service portal, så medarbejderen får hjælp uden HelpDesk involvering. Således får medarbejderen hurtigt løst sit problem mens jeres supportkø reduceres markant.

Vi vil gerne gå et skridt videre, nemlig ved også at automatisere visse interaktive processer, uden at umyndiggøre relevante beslutningstagere.

On/off-boarding af medarbejdere er blot et eksempel på et workflow bestående af både automatiserede processer (for eksempel installation af en medarbejder-pc) og interaktive processer (for eksempel bestilling af et skrivebord eller en smartphone).

Lad ITX hjælpe jer godt i gang med Serviceautomatisering ved at identificere de workflows i jeres forretning som giver bedst mening at tilbyde som automatiserede services.

Giv os en udfordring

<p>Giv os en <strong>udfordring</strong></p>

Morten Steen Søndergaard er ekspert i automatisering af workflows. 

Vi tør godt satse to flasker god 
rødvin på, at Morten kan hjælpe jer med at gøre tingene smartere.

Udfyld her, og vi kontakter dig for at høre mere om udfordringen!
Slå javascript til i din browser for at bruge denne funktion