RES

RES er verdens førende leverandør af teknologi til understøttelse af brugernes foranderlige måde at anvende IT-tjenester på - gennem proaktiv, sikker og on-demand levering af IT-services, med den bedste brugeroplevelse.  Ved at bruge nyeste software fra RES og ITX’s know-how kan mange processer strømlines og omkostningerne sænkes markant.


Læs mere her

 

PrinterOn

PrinterOn, en del af Samsung, er markedets største udbyder af mobil-print løsninger til Enterprise, uddannelsessektoren samt organisationer med offentlig print. Den patenterede løsning muliggør print fra Any Device til standard netværksprintere, og er løsning på gængse Citrix-relaterede printudfordringer samt i organisationer der anvender SAP. PrinterOn er stærke på sikkerhed og anvendes eksempelvis hos nogle af verdens største finansvirksomheder.

Citrix

Citrix fremmer mobilitet gennem mobile arbejdsrum, som samler sikker levering af apps, data og tjenester på hvilket som helst device via alle typer netværk eller clouds. Citrix er førende inden for alle de vigtige teknologiske kategorier, der er unikt integreret til infrastruktur og apps. Resultatet er den mest komplette levering af mobile arbejdspladser.

 

CrushFTP

Med CrushFTP får man en stærk motor til at bygge sin egen sikre filoverførsel omkring. CrushFTP er kraftfuld, enkel at anvende og forberedt til de fleste operativsystemer. ITX har et nært samarbejde med CrushFTP omkring udvikling af skræddersyede løsninger og features. 

Læs mere her.

Microsoft App-V

Med Microsoft App-V får jeres brugere adgang til applikationer på godkendte enheder, helt uden installation. Applikationsvirtualisering minimerer konflikter mellem applikationer, accelererer deployment og sikrer opdatering uden at forstyrre jeres brugere.

SOPHOS

Hos ITX forhandler vi produkter fra SOPHOS, der er en sikkerhedsløsning, som kan hjælpe med at højne informationssikkerheden i din virksomhed/organisation. SOPHOS’ portefølje af sikkerhedsprodukter er med til at reducere risikoen for ransomware og malware på din computer. Ved at samle sin firewall, antivirus, ransomware-beskyttelse og WIFI i en konsol, kan man få et bedre overblik over sine sikkerhedshændelser.
Læs mere her