Dato: 30-04-2015

Legesyge og nysgerrige medarbejdere er essentielt for en virksomhed, der gerne vil gå nye veje i forhold til branchen. Det er vores klare holdning, og derfor har vi nu oprettet ITX Lab - et sted hvor vores nysgerrige medarbejdere får lov til at udforske og nørde.

Selv om det kan klinge lidt skørt, er det ikke kun for sjov at vi har introduceret ITX Lab. Nok skal der leges og eksperimenteres, men meningen med det hele er at finde nye veje til at tilbyde vores kunder værdi, som de ikke finder andre steder. Når det er sagt, så kan vi altså godt lide at have det sjovt når vi er på arbejde.

Et godt eksempel er 3D Print, et område hvor der allerede er mange forhandlere. Vi kigger i stedet på værdiskabelse med 3D Print - til undervisning og til erhverv.

En del af ITX Lab er også at kigge på nye devices og gadgets. Lige nu undersøger vi værdien af flere enheder, for eksempel touchprojektoren TouchPico, den trådløse HDMI-dongle Airtame samt et udvalg af droner.

Besøg ITX Lab, og få indblik i hvad vi laver for tiden. Har du en god idé til noget spændende vi skal kigge på, beder vi dig sende et tip