SOPHOS

ITX’s konsulenter oplever, at der i mange virksomheder er problemer med usikkert software, der aldrig eller sjældent bliver opdateret bl.a.  pga. mangel på ressourcer, mangel på viden og tid.

Hos ITX forhandler vi produkter fra SOPHOS, der er en sikkerhedsløsning, som kan hjælpe med at højne informationssikkerheden i din virksomhed/organisation.

SOPHOS kan bl.a.:

  • Give alle computerenheder i din virksomhed et ”webfilter”, som kan blokere uønskede websites, som fx reklamer.
  • SOPHOS’ portefølje af sikkerhedsprodukter er med til at reducere risikoen for ransomware og malware. Ved at samle sin firewall, antivirus, ransomware-beskyttelse og WIFI i en konsol, kan man få et bedre overblik over sine sikkerhedshændelser.
  • Ved ”syncronized security” kan alle SOPHOS produkter i virksomheden snakke sammen, således at hvis der kommer en virus på én computer, bliver der automatisk oprettet en firewall-regel, så den ikke kan smitte de andre computere i virksomheden. Når virussen er fjernet, bliver der så lukket op for denne computer igen.
  • SOPHOS kan tilbyde IDS (Intrusion Detection System) og IPS (Intrusion Prevention System), som kan identificere uvedkommendes hackermetoder, og forhindre at andre bryder ind på en computerenhed og installerer et ulovligt hackerprogram.
  • Kan hjælpe med at beskytte computerenheder (med SOPHOS firewall), hvor det ikke er muligt at installere en antivirus, fx på en Chromebook.

Sophos