Sikring mod ransomware

Danske virksomheder har de seneste år oplevet en kraftig stigning af særligt de såkaldte ransomware angreb. Her krypterer kriminelle virksomhedens data og kræver en løsesum for at frigive disse igen. Det er i praksis umuligt at genskabe data på egen hånd.

Disse angreb udnytter desværre medarbejdernes godtroenhed. Det kan være i en e-mail, hvor man bliver lokket til at klikke på et link, der via browseren henter det farlige krypteringssoftware. Dermed går de kriminelle helt uden om de foranstaltninger, som de fleste virksomheder har installeret i form af firewalls, antivirus etc.

Det er dog muligt at beskytte sig. Hos ITX benytter vi de nyeste metoder til effektivt at lukke for ransomware og andre moderne angreb. Vi kalder det applikations-baseret sikkerhed (vi bruger SOPHOS og RES), og med den tilgang kan der udelukkende installeres programmer, som på forhånd er godkendt af virksomheden.

Cyberangreb er en reel trussel, og vi kan effektivt give jer en bedre sikkerhed. De løsninger, vi arbejder med, er nemme at administrere, og lever op til selv de strengeste krav til sikkerhed.

Ransomware Sophos