RES

Her hos ITX hjælper vi øjeblikket en række virksomheder med at øge produktiviteten gennem automatisering af arbejdsgange. Ved at bruge det nyeste software fra RES og vores know-how kan mange processer strømlines, - og omkostningerne sænkes markant.

Nogle af de ting, som for alvor kan lette på budgetterne og skabe mere tid til det væsentlige for vores kunder, er:

  • Effektivisering gennem digitalisering af rutineopgaver i IT-afdelingen.
  • Nedbringelse af omkostninger til håndtering af Licenser, compliance & ServiceDesk Tickets.
  • Klar definition af arbejdsopgaver, hvor brugerne får redskaberne til at hjælpe sig selv gennem løsninger til selvbetjening.

 

Sikring mod IT-kriminalitet

Udover at forbedre produktiviteten og tage toppen af presset på dag-til-dag opgaverne i IT-afdelingerne, hjælper vi også på det mere langsigtede, strategiske niveau. Det kan være med at sikre virksomheden mod IT-kriminalitet og implementere systemer, der sikrer at arbejdsgange lever op til diverse myndighedskrav. To meget aktuelle emner er i øjeblikket ransomware og EU’s persondatalov, der er lige på trapperne. Begge emner kræver en aktiv stillingtagen, analyse samt valg af strategi og løsning.

Hos ITX arbejder vi dagligt med at implementere disse strategier og løsninger i nært samarbejde med danske virksomheder og internationale udbydere af software. Vi er sikre på, at vi også kan benytte den erfaring til at indlede en dialog med jer om de udfordringer, der er aktuelle for Jer.

 

Automatisering af processer

Med RES kan I ”automatisere” en masse af de processer, som skal sørges for ved ansættelse af en ny medarbejder eller afskedigelse af en medarbejder. Bl.a. opsætning af e-mail, oprettelse af nye passwords, adgang til programmer/systemer, bestilling af ny computer, oplysninger fra HR etc. Noget som ellers vil tage flere dage, kan koges ned til at blive gjort på bare en time. Dette system kan derudover hjælpe jer med at følge nogle af de anbefalinger der ligger i ISO 27000 standarden, bl.a. softwareopdateringer og positiv listning af applikationer mm.